Ons kantoor

Ons Team

Assia Krim

Krim Advocaat & Mediator

Krim Advocaat & Mediator is gevestigd in Haarlem en opgericht door Assia Krim. Sinds 1999 werkt zij als advocaat in het personen-en familierecht en jeugdzaken. In 2008 is daar mediation aan toegevoegd. Zij wordt in afstammingszaken regelmatig door de rechtbank benoemd tot bijzondere curator van de minderjarige.

Assia leeft zich altijd in uw zaak in en is open en duidelijk en vindt het belangrijk dat u weet wat uw kansen zijn en waar u aan toe bent. Zij biedt een luisterend oor en weet direct tot de relevante kern door te dringen.

Assia vindt samenwerking tussen partijen erg belangrijk en in sommige gevallen is scheiden in overleg, dus zonder dat er een rechter aan te pas komt, heel goed mogelijk. Samen met de wederpartij en diens advocaat probeert zij samen met u tot een bevredigende oplossing te komen.

Petnoi Schultz

Secretaresse

Al vanaf de eerste dag dat Assia advocaat is, is Petnoi haar secretaresse en rechterhand. Petnoi heeft de opleiding Office Management bij Schoevers zeer succesvol afgerond. Na twintig jaar samenwerking vormen zij samen een ijzersterk en geolied team en kan Assia blindelings op Petnoi vertrouwen.

Medusa van Schagen

Administratie

Medusa houdt zich bezig met de administratieve ondersteuning en helpt Assia en Petnoi daar waar nodig.