Juridische hulp met een persoonlijke benadering

Assia Krim

Al snel na haar beëdiging als advocaat in 1999 kreeg Assia Krim de kans om in Amsterdam haar eigen praktijk op te bouwen. In 2004 maakte ze de overstap naar Haarlem, sinds 2014 is ze gevestigd op de huidige locatie aan de Kick Smitweg 2.

PERSONEN- EN FAMILIERECHT

“In de 19 jaar dat ik nu als advocaat werk, heb ik alles al wel een keer gehoord. Nog steeds doe ik mijn werk met evenveel gedrevenheid en plezier. Ik heb altijd gewerkt in het personen- en familierecht, jeugdrecht en mediation. Dat is waar mijn hart ligt en dat is ook waar ik goed in ben. Ik vind het fijn om het verhaal van mensen te mogen horen en een deel van de oplossing te kunnen zijn van hun probleem.”

“EERLIJKHEID IS ESSENTIEEL”

ADVOCAAT OF MEDIATOR

Van echtscheiding, omgangsregeling en alimentatie tot boedelverdeling, afwikkeling huwelijkse voorwaarden en geschillen die voortvloeien uit het gezamenlijk (ouderlijk) gezag; Assia regelt het allemaal. “Dat kan als advocaat van één van de partijen of in de vorm van mediation. In beide gevallen moet je oplossingsgericht zijn, bruggen slaan en mensen nader tot elkaar proberen te brengen. Alleen op die manier kun je komen tot optimale lange termijn afspraken die ook in het belang zijn van de betrokken kinderen.”

OPEN EN EERLIJK

“Ik ben makkelijk in het contact en praat niet in ingewikkelde bewoordingen maar maak in begrijpelijke taal duidelijk hoe het precies zit. Eerlijkheid is essentieel. Ik vertel cliënten waar ze aan toe zijn om realistische verwachtingen te kweken. Ik kan er oprecht blij van worden als een vader met mijn hulp na jaren eindelijk zijn dochter weer mag zien!”

Spread the word