Kantoor

Krim Advocaat & Mediator is een advocatenkantoor gevestigd in Haarlem. Het kantoor wordt gedreven door mevrouw mr. Assia Krim. Assia Krim heeft gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam, waar zij haar titel meester in de rechten heeft behaald. Op 12 mei 1999 is zij in Amsterdam beëdigd als advocaat. Vanaf de beëdiging is Assia Krim als advocaat werkzaam in het personen-en familierecht en in jeugdzaken. In 2008 is daar mediation aan toegevoegd. Assia Krim wordt regelmatig door de rechtbank in afstammingszaken benoemd tot bijzondere curator van de minderjarige.

Het kantoor wordt versterkt door mevrouw Petnoi Schultz, secretaresse. Assia Krim en Petnoi Schultz hebben elkaar leren kennen bij Van Driem Advocaten in Amsterdam, waar Assia Krim haar stage is begonnen en Petnoi Schultz al werkzaam was als secretaresse. Petnoi Schultz heeft na haar middelbare school de opleiding Office Management bij Schoevers afgerond. Al vanaf de eerste dag dat Assia Krim advocaat is, is Petnoi Schultz haar secretaresse.

De jongste aanwinst van het kantoor is Medusa van Schagen. Zij houdt zich bezig met de administratie en levert daarnaast alle hulp die Assia Krim en Petnoi Schultz nodig hebben.