Advocatenkantoor in Zandvoort

Advocaat familierecht in Zandvoort

Zandvoort is een klein dorp, waar slechts een aantal advocatenkantoren gevestigd is. 

Familierecht advocaat Zandvoort

Er is in Zandvoort geen kantoor dat zich uitsluitend bezig houdt met familierecht. Er zijn kantoren in Zandvoort die zich bezig houden met een algemene praktijk of gespecialiseerd zijn in andere rechtsgebieden. 

Indien u een advocaat nodig heeft in een familierecht kwestie is het raadzaam om een advocaat gespecialiseerd in familierecht in te schakelen.

Een familierecht advocaat is verplicht zich jaarlijks in het familierecht bij te scholen door middel van het volgen van cursussen en lezingen. Niet alleen is dit vanuit de Nederlandse Orde van Advocaten een vereiste, het is ook voor een goede praktijkuitoefening noodzakelijk omdat het familierecht een ingewikkeld rechtsgebied is dat veel in beweging is. 

Heeft u juridische bijstand nodig van een advocaat gespecialiseerd in familierecht, dan kunt u bij ons kantoor, Krim Advocaat & Mediator, terecht.

Wij zijn gevestigd in Haarlem, slechts een steenworp afstand van Zandvoort. 

Ons kantoor houdt zich uitsluitend bezig met zaken op het gebied van het familierecht en staat cliënten inmiddels 20 jaar bij op dit gebied.

Is het voor u niet mogelijk om naar ons kantoor in Haarlem te komen, dan kan er ook een afspraak in Zandvoort met u worden gemaakt. Dat kan bij u thuis of op een andere plek in Zandvoort. 

Is het voor u wel mogelijk om naar ons kantoor in Haarlem te komen, dan is ons kantoor makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Vanaf Haarlem treinstation is het 10 minuten lopen naar ons kantoor. Mocht u met de auto komen, dan kunt u uw auto gratis in de buurt parkeren. 

Heeft u een probleem op het gebied van het familierecht, dan is het van groot belang dat u zich wendt tot een advocaat gespecialiseerd in familierecht en verder kijkt dan naar de advocatenkantoren in Zandvoort.

Het is van belang dat een advocaat gespecialiseerd in het familierecht kennis neemt van uw zaak en u adequaat kan adviseren en begeleiden.Ik sta u als advocaat familierecht, graag bij.